Kurczak Zagrodowy na dobre zagościł w programie „Pytanie na śniadanie”. Tym razem o jego walorach opowiadała dietetyczka Halszka Sokołow przekonując, że dłuższy wychów bez antybiotyków, karmienie paszą roślinną bez GMO, dostęp do wolnej przestrzeni wpływają na lepszą jakość i smak mięsa Kurczaka Zagrodowego. Materiał mogą Państwo obejrzeć już teraz.

http://download.brtvp.pl/sponsoring/Pytanie_na_sniadanie_28_11_2014_kurczak_zagrodowy_01.wmv

http://download.brtvp.pl/sponsoring/Pytanie_na_sniadanie_28_11_2014_kurczak_zagrodowy_02.wmv

http://download.brtvp.pl/sponsoring/Pytanie_na_sniadanie_28_11_2014_kurczak_zagrodowy_03.wmv

http://download.brtvp.pl/sponsoring/Pytanie_na_sniadanie_28_11_2014_kurczak_zagrodowy_04.wmv

 

cofnij