Nowość: Noga z Kurczaka Zagrodowego wolno gotowana z glazurą jagodową
styczeń 2022
Jak odmienić codzienny obiad i nadać mu odświętny smak? 🍽 Wybierz nowość – Nogi z Kurczaka Zagrodowego wolno gotowane z glazurą jagodową. Co to znaczy? Wolne gotowanie, zwane inaczej „sous vide”, to gotowanie w temperaturze 85 stopni C, które trwa bardzo długo, bo od 4 do 8 godzin w zależności od rodzaju drobiu. Dzięki temu mięso staje się niezwykle soczyste i kruche. Przyprawy i glazura świetnie podkreślają jego smak, a brak sztucznych dodatków daje pewność, że zjesz nie tylko ze smakiem, ale i na zdrowie! Danie jak z restauracji w Twoim domu. 😍
Wystarczy upiec w piekarniku i podać z ulubionymi dodatkami. 🔥
Szybki i wykwintny obiad ze smakiem – taka magia tylko z Zagrodowym!